-
ul. Fabryczna 35, 41-907 Bytomw odległości: 9 km...Firma nasza od osiemnastu lat zajmuje się konstrukcją maszyn wykorzystywanych w branży spożywczej. Produkujemy maszyny wykorzystywane m.in. w przetwórstwie mięsnym, przetwórstwie rybnym, piekarniach, cukierniach oraz mleczarniach. Na początku zajmowaliśmy się serwisem oraz sprzedażą części, z biegiem czasu rozszerzyliśmy naszą ofertę o konstrukcj...
-
ul. Sosnowa 15, 42-425 Kroczycew odległości: 50 km...Zajmujemy się przede wszystkim świadczeniem usług w zakresie przetwórstwa mięsnego. Swoją produkcją oparliśmy na staropolskiej technologii. Wszystkie proponowane przez nas wyroby powstają na bazie mięs gotowanych, które wytwarzane są z wysoko gatunkowego surowca i naturalnych przypraw. W naszej ofercie znaleźć można: - salceson lisiecki...
-
ul. Armii Krajowej 121, 42-480 Porębaw odległości: 35 km...Nasza firma łączy w sobie tradycyjną sztukę pieczenia mięs z profesjonalnym podejściem, wykorzystując piekarniane piece, aby sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. Stawiamy na jakość i tradycję w produkcji wyrobów mięsnych, dbając o każdy szczegół procesu. Wiking oferuje szeroką gamę mięs, w tym ryby, drób, cielęcin...
-
ul. Karkoszka 66, 44-300 Wodzisław Śląskiw odległości: 52 km...krowy, - jałówki, - byki. Zapewniamy dobre ceny skupu. Transakcje przebiegają z nami zawsze sprawnie i profesjonalnie. Ponadto zamówione u nas produkty dowozimy specjalistycznym transportem chłodniczym. Nasi klienci to przede wszystkim zakłady przetwórstwa mięsnego, zakłady rozbioru i hurtownie oraz osoby prywatne. Wszystkich zainteresowanych...Wybrane opinie o firmie:5,022.02.2024 nickmięso wołowe w dobrej jakość i dobre ceny
-
ul. Wolności 61b, 42-595 Sączóww odległości: 18 km...SKRZYP s.c. działamy na rynku już od ponad dwóch dekad, nieprzerwanie oferując klientom najwyższej jakości maszyny do obróbki mięsnej. W ramach prowadzonej działalności klienci mają możliwość zakupu w naszej firmie komór wędzarniczo-parzelniczych, które przeznaczone są do obróbki termicznej wędlin i mięsa w takich procesach technologicznych...
-
ul. Sosnowa 15, 42-425 Kroczyce
-
ul. Dworcowa 23, 34-300 Żywiec
-
43-474 Koniaków 5
-
ul. Jana III Sobieskiego 8, 43-200 Pszczyna
-
ul. Pietrzkowicka 26, 44-280 Rydułtowy
-
ul. Sienkiewicza 34, 34-300 Żywiec
-
ul. Stolarska 11, 34-300 Żywiec
-
ul. Graniczna 1b, 41-933 Bytom
-
ul. Międzyrzecka 307, 43-382 Bielsko-Biała
-
ul. Międzyrzecka 307, 43-382 Bielsko-Biała
-
ul. Cieszyńska 38, 43-300 Bielsko-Biała
-
ul. Jana III Sobieskiego 10, 43-502 Czechowice-Dziedzice
-
ul. Grażyny 2 a, 43-300 Bielsko-Biała
-
ul. Krasińskiego 11, 43-300 Bielsko-Biała
-
ul. Witosa 10, 43-512 Bestwina
-
ul. Bieszczadzka 16, 42-226 Częstochowa
-
ul. Kościuszki 6, 42-230 Koniecpol
-
pl. Partyzantów 8, 42-235 Lelów
-
pl. Kościuszki 2, 42-445 Szczekociny
-
43-392 Międzyrzecze Górne
Przetwórstwo mięsne w innych lokalizacjach