-
ul. Fredry 2, 30-605 Kraków Łagiewniki-Borek Fałęcki,...ponad 15 lat prężnie działamy i rozwijamy się w branży spożywczej, przede wszystkim przetwórstwa mięsnego. Dysponujemy flotą przystosowanych pojazdów oraz powierzchniami magazynowymi, które idealnie nadają się do przechowywania mięsa surowego i wyrobów mięsnych. Współpracujemy z wieloma remontowanymi producentami i markami, w tym: - Animex...
-
99-210 Spycimierz 38...SmakOlenka to firma, którą założyliśmy z miłości do gotowania. Ofertę kierujemy przede wszystkim do innych lokali gastronomicznych, a w tym do restauracji, jadłodajni, barów mlecznych czy stołówek poszukujących zaufanego dostawy wyrobów garmażeryjnych. U nas można zamówić: - pierogi gruzińskie, - pierogi mrożone, - pielmieni. Pielmieni...
-
05-180 Goławice Pierwsze 76 B...pasztetowa czy kaszanka. Wszystkie nasze wyroby charakteryzują się najwyższą jakością oraz wyjątkowym smakiem i aromatem, co zapewniamy dzięki najlepszym składnikom oraz starannie dopracowanym recepturom. Jesteśmy przekonani, że każdy znajdzie u nas coś dla siebie. Zapraszamy do skorzystania z oferty firmy Goławice – Wędliny Tradycyjne i wypróbowania...Wybrane opinie o firmie:5,022.12.2022 MonikaSmak dzieciństwa, wędliny mogą nawet i dwa tygodnie przebywać w lodówce i nie psują się, są smaczne i soczyste, uwielbiam je.5,012.12.2018 Jacek , Hania i Jurekwłaśnie dzisiaj po raz pierwszy kupiliśmy kilka gatunków . Po prostu pycha. A dlaczego tam pojechaliśmy? Bo 32 lata temu SENIOR robił wędliny na wesele mojego brata. Byliśmy...Pokaż więcej
-
ul. Kolumny 212, 93-612 Łódź Górna,...Restauracja Łódzkie Talerze to miejsce, w którym podajemy gościom dania kuchni polskiej przygotowywane zgodnie z tradycyjnymi recepturami. W naszym menu Klienci znajdą smaczne i zdrowe zupy, na przykład krem pomidorowy, pieczarkową z makaronem, szczawiową, grochówkę, barszcz ukraiński, kapuśniak na wędzonce z prażokami czy flaki z wołowiną oraz...
-
59-800 Pisarzowice 260B...jedne z najbardziej powszechnie stosowanych akcesoriów niezbędnych w niemal każdym zakładzie masarskim. Najczęściej produkuje się je z baraniny, wołowiny oraz wieprzowiny. Te ostatnie stanowią najpopularniejszy rodzaj osłonki stosowany do produkcji przeróżnych kiełbas, a tym gotowanych, grillowanych, suszonych czy wędzonych. Jelita naturalne maj...
-
ul. Armii Krajowej 121, 42-480 Poręba...Nasza firma łączy w sobie tradycyjną sztukę pieczenia mięs z profesjonalnym podejściem, wykorzystując piekarniane piece, aby sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. Stawiamy na jakość i tradycję w produkcji wyrobów mięsnych, dbając o każdy szczegół procesu. Wiking oferuje szeroką gamę mięs, w tym ryby, drób, cielęcin...
Wyroby z wieprzowiny w innych lokalizacjach