Organizując eleganckie przyjęcie, urządzając niezapomniane urodziny, imieniny czy obchody ważnych dla nas jubileuszy, coraz częściej szukamy miejsc, które wyręczą nas z konieczności spędzania wielu godzin w kuchni i gotowania dla gości. Organizacja imprez okolicznościowych w restauracji lub z jej pomocą okazuje się ciekawym rozwiązaniem, które pozwoli nam oszczędzić dużo czasu i cieszyć się samym spotkaniem z przyjaciółmi i rodziną.

Restauracja Virga to miejsce, które nieustannie rozwija się i poszerza ofertę swoich usług, aby odpowiadać na bieżąco na potrzeby klientów. Oferujemy pyszne menu oraz obsługę na wysokim poziomie, które uświetnią każde urodziny, wesele, biznesowe spotkanie czy konferencję, a nawet przyjęcia w ogrodzie. Nasi kucharze przygotują niezapomniane dania z najlepszych składników od sprawdzonych dostawców. Klienci mogą skorzystać z tradycyjnego menu, menu wigilijnego i wielkanocnego, oraz menu cateringowego, które sprawdzi się podczas firmowych spotkań, eventów i szkoleń biznesowych. Jesteśmy otwarci na współpracę z klientem, do każdego podchodzimy profesjonalnie, terminowo realizując zlecenia i zamówienia.

Menu okolicznościowe

Dzisiaj coraz częściej doceniamy możliwość zorganizowania urodzin, imienin czy innych jubileuszy w restauracji. Za takim rozwiązaniem przemawia przede wszystkim brak konieczności zakupów, gotowania, a następnie sprzątania po zorganizowanym przyjęciu. To także okazja do spróbowania smacznych i oryginalnych dań, których w innej sytuacji moglibyśmy nie mieć okazji skosztować. Nasza restauracja to miejsce, w którym, na co dzień mogą Państwo zamówić pyszny obiad czy kolację, miło spędzić czas z rodziną i przyjaciółmi w klimatycznie urządzonym lokalu z tradycjami. Do jedzenia podchodzimy z pasją, systematycznie poszerzając menu oraz przygotowując dla Państwa dania z wysokiej jakości składników. Proponujemy dania z wołowiny np. stek z polędwicy z grilla z frytkami i bukietem sałat, czy medalion cielęcy na szpinaku z ziemniakami i sałatką z pomidorów. Dużym zainteresowaniem cieszą się również dania z dziczyzny jak zając w sosie śmietanowym czy gulasz z jelenia z kluseczkami kładzionymi. Zwolenników znajduje również golonka po bawarsku czy kotlet schabowy. Dla wielbicieli ryb przygotujemy aromatycznego pstrąga gotowanego czy stek z łososia, filet z suma, doradę smażoną na maśle czy krewetki królewskie na makaronie. Tradycjonaliści mogą spróbować filetów z indyka lub kaczki. Pyszne zupy, zimne przekąski, dania z makaronu oraz dania jarskie i półmięsne to znakomite uzupełnienie naszego menu, które zachwyci każdego smakosza.

Menu specjalne

Jeśli szukamy sposobu na to, jak spędzić Święta Bożego Narodzenia lub Wielkanocy bez stresu i godzin w kuchni to również z pomocą może przyjść tu restauracja. Dla naszych klientów opracowaliśmy tradycyjne menu z twistem, które sprawi, że każdy z Państwa znajdzie u nas swoje ulubione smaki. Menu wigilijne zawiera tradycyjne dania, sałatki, pieczone mięsiwa, pasztety i ciasta. Menu wielkanocne to potrawy z jaj, pasztety, dania z drobiu, potrawy z mięsa i ryb, sałatki oraz przepyszne ciasta. Jeśli szukają Państwo dań na organizowaną przez siebie konferencję, seminarium czy szkolenie polecamy nasze menu cateringowe. Znajdą Państwo tutaj zimne przekąski w formie bufetu czy oryginalne sałatki.