Stanisław Frączkiewicz i synowie

Atrakcyjne ceny i wysoka jakość towarów.

Producenci mięsa, wędlin i drobiu
96-315 Starowiskitki-Parcel 2 mazowieckie
Jak postrzegasz tę firmę? Oceń
Telefon
604 161 251
Właściciel
604161251
Właściciel
602557576
Biuro
468569140
Stanisław Frączkiewicz i synowie

Informacje

Opis działalności
Firma istnieje od 1995 roku. Skupujemy m.in. byki, jałówki i krowy oraz trzodę chlewną. Posiadamy unijne pozwolenia na handel z krajami Unii Europejskiej dla mięsa wołowego, wieprzowego i baraniego zarówno niepodanego rozbiorowi jak i rozbiorowego. Ponadto świadczymy usługi w zakresie uboju żywca oraz rozbioru mięsa.
Produkty i usługi
Sprzedaż:

1. Mięso niepodane rozbiorowi:
a) ćwierćtusze z krów,
b) ćwierćtusze z byków,
c) ćwierćtusze z jałówek.

2. Mięso poddane rozbiorowi:
a) Wołowe
- zrazowa górna,
- zrazowa dolna,
- krzyżowa,
- ligawa,
- polędwica,
- rostbef b/k,
- antrykot b/k,
- rozbratek b/k,
- kark b/k,
- łopatka b/k,
- goleń b/k,
- ogon,
- mięso klasy 2 80/20,
- mięso klasy 4.
b) Wieprzowe ze sztuk dorosłych:
- schab b/k,
- szynka b/k,
- łopatka b/k,
- kark b/k,
- podgardle,
- polędwiczki,
- mięso klasy 2 50/50,
- mięso klasy 4.
c) Ośrodki wołowe i wieprzowe:
- serca,
- wątroba,
- płuca,
- żołądki.

3. Skóry wołowe z krów, jałówek, byków.
4. Tłuszcze o zastosowaniu spożywczym i przemysłowym.

Zajmujemy się również skupem żywca m.in.:

- skup bydła,
- skup krów,
- skup byków,
- skup jałówek,
- skup cieląt,
- skup macior,
- skup jagniąt

Cechuje nas profesjonalizm i atrakcyjny cennik.

Marki i specjalizacje
Nasze towary oferujemy zarówno dużym zakładom przetwórczym i rozbiorowym jak i również średnim i małym przedsiębiorcom oraz firmom handlowym. Specjalizujemy się w produkcji mięsa wołowego wszystkich klas i gatunków oraz produkcji mięsa wieprzowego wyłącznie sztuk dorosłych.
Certyfikaty
Posiadamy certyfikaty HACCP, GMP, GHP wymagane dla handlu wewnątrzwspólnotowego.
Zasięg działania
Nasza firma świadczy usługi m.in. w wymienionych lokalizacjach:

Opinie

Jak postrzegasz tę firmę? Oceń