Opis działalności firmy Pamas Salami Sp. z o.o. w Kolonowskie
Zakład przetwórstwa mięsnego Pamas założyliśmy w 2007 roku na terenie Kolonowskiego, w województwie opolskim. Działamy jako producent wysokojakościowych wędlin, głównie salami. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Produkty i usługi
W Zakładzie przetwórstwa mięsnego Palmas produkujemy wędliny, które znane są ze swojego dobrego składu oraz walorów smakowych. Nasze wysokogatunkowe wyroby mięsne zostały uznane przez wielu konsumentów, a nasza firma otrzymała wiele nagród i wyróżnień za doskonały smak wędlin. Dbając o wysoką jakość sprzedawanego mięsa w latach 2014-2020 uczestniczyliśmy w operacji prowadzonej przez Europejski Fundusz Rolny, która miała na celu wspierać jakość przetwarzanych produktów rolnych.
Produkty, które oferujemy naszym Klientom to przede wszystkim:
- salami premium w osłonkach,
- salami premium w posypce,
- salami bankietowe w osłonkach,
- salami bankietowe w posypce.
Sprzedajemy setki najróżniejszych smaków salami. Wśród dodatków znalazły się same aromatyczne przyprawy, takie jak pieprz, czosnek, papryka, chilli, bazylia, czy polska cebulka. Oferujemy na przykład:
- salami hiszpańskie,
- chorizo tapas,
- salami z pomidorami i bazylią,
- salami westfalskie,
- salami pikantne,
- salami prowansalskie,
- salami firmowe
- salami myśliwskie.
Nasze produkty dostarczamy między innymi hotelom, restauracjom, zakładom mięsnym, sklepom czy firmom cateringowym. Sprzedajemy produkty wykonane z mięsa wieprzowego długo dojrzewającego i w zależności od walorów smakowych w posypce lub osłonce.
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty - Zakład przetwórstwa mięsnego Pamas w Kolonowskiem.
Zasięg działania
Firma Pamas Salami Sp. z o.o. z lokalizacji: Kolonowskie świadczy usługi m.in. w wymienionych obszarach:
dolnośląskie, kujawsko-pomorskie, lubelskie, lubuskie, łódzkie, małopolskie, mazowieckie, opolskie, podkarpackie, podlaskie, pomorskie, śląskie, świętokrzyskie, warmińsko-mazurskie, wielkopolskie, zachodniopomorskie