-
ul. Ziółkowskiego 14A lok. U2, 05-555 Tarczyn
-
ul. Potrzebna 23, 02-448 Warszawa Włochy,w odległości: 6 km...jakość. Nasze produkty są smaczne i powstają z naturalnych składników. W procesie produkcji korzystamy ze świeżych jajek oraz prawdziwej śmietany i masła. Zapraszamy do skorzystania z oferty pracowni tortów artystycznych Kawkownia...
-
ul. Sienkiewicza 11, 05-071 Sulejówekw odległości: 20 km...Podstawowym surowcem na którym bazujemy w produkcji galaretek i pianek jest agar-agar - substancja żelująca. Każdy z naszych wyrobów jest wytwarzany ręcznie. Nasze galaretki to połączenie przyciągających wzrok kolorów oraz niepowtarzalnego smaku. To wszystko sprawia, że są bardzo cenione wśród smakoszy słodkości. W ofercie mamy takie galaretki...
-
ul. Sienkiewicza 11, 05-071 Sulejówekw odległości: 20 km...Zajmujemy się produkcją pysznych, wieloowocowych galaretek. Korzystamy ze starannie opracowanych, autorskich receptur i wyłącznie naturalnych składników. Wyroby cukiernicze wytwarzamy ręcznie, dzięki czemu możemy dopracować każdy ich detal. Dostarczamy produkty o wyśmienitym smaku i dużych walorach estetycznych. Produkujemy: - kostki w cukrze...
-
ul. Krzyżowa 7, 05-640 Mogielnicaw odległości: 62 km...firmie Ola zajmujemy się przede wszystkim produkcją wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych, takich jak na przykład ciastka lub herbatniki. Dzięki systematycznemu poszerzaniu naszego asortymentu o nowe, pyszne przekąski jesteśmy dzisiaj w stanie zaoferować Państwom między innymi: - rurki waflowe, - wafle, - pierniki, - ciastka kruche...
-
al. Wojska Polskiego 72, 06-100 Pułtuskw odległości: 53 km...Zakład Cukierniczy od wielu lat zajmuje się produkcją pułtuskich obwarzanek. Opiera się ona na tradycyjnych i staropolskich recepturach. Do produkcji używa się naturalnych produktów najwyższej jakości. Sekret kryje się w odpowiedniej obróbce ciasta i niepowtarzalnym smaku. Hurtownia oferuje swoim klientom obwarzanki odpustowe w kształcie...
-
ul. Kasprowicza (d.Wesoła) 2a, 05-075 Warszawaw odległości: 12 km...Głównym profilem naszej działalności jest produkcja dobrej jakości makaronu. Wytwarzamy różne rodzaje makaronu, by mógł mieć także różne zastosowanie. Nie od dzisiaj wiadomo, że kształt i rozmiar makaronu odpowiada potrawom, w skład których wchodzi. Nasza firma doskonale zdaje sobie z tego sprawę i robi wszystko, by spełnić oczekiwania Klientów...
-
ul. Poezji (d.Wesoła) 38, 05-077 Warszawa Wawer,w odległości: 15 km...Gaba oferuje szeroki zakres usług cateringowych z dostawą do domów, firm, przedszkoli i szkół. Zajmuje się produkcją i sprzedażą ciast oraz wyrobów garmażeryjnych. Oferta obejmuje głównie: - posiłki dla szkół i przedszkoli, - obiady dla firm, - bankiety dla firm, - przyjęcia w domu klienta, - catering na wesela, komunie oraz inne rodzinne...
-
ul. Czerwińska 3 a, 09-450 Wyszogródw odległości: 58 km...krwi. Ma znaczny wpływ na mineralizację kości, dzięki dużej ilości witamin z grupy B oraz na obniżanie ciśnienia tętniczego. Przedsiębiorstwo Roma specjalizuje się w produkcji i sprzedaży mąki sojowej niemodyfikowanej genetycznie. W ofercie znajduje się szeroki wybór produktów, do których należą między innymi: - kasza sojowa ziarno, - grys sojowy...
-
ul. Kielecka 16/24, 26-600 Radomw odległości: 91 km...Firma Bolid zajmuje się produkcją i sprzedażą urządzeń oraz akcesoriów używanych w branży chłodniczej, piwowarskiej oraz budowlanej. Oferta firmy obejmuje między innymi: - schładzacze przemysłowe — zaawansowane technologicznie jednostanowiskowe i wielostanowiskowe schładzacze (chillery) o mocy od 0,5 do 34 kW, - stabilizatory temperatury...
-
ul. Pogonowskiego 9, 05-220 Zielonkaw odległości: 13 km...Przedsiębiorstwie Elektro-Automatyka działamy już od ponad dwóch dekad. Oferujemy sprzedaż oraz serwisowanie maszyn przeznaczonych do formowania chleba, oraz części do podzespołów maszyn używanych w piekarniach. Sprzedajemy między innymi: - mieszarki do ciast, - ubijaczki do ciast, - piece piekarnicze, - linie do produkcji bułek...
-
ul. Graniczna 46, 09-407 Płockw odległości: 93 km...Jesteśmy piekarnią łączącą tradycję z nowoczesnością. Nasze żurki i kwas powstałe w wyniku wielofazowej fermentacji są bazą do produkcji chleba. Nowoczesność to maszyny i urządzenia usprawniające formowanie i wypiek ciasta. Łącząc te metody, możliwe jest wykluczenie zakłóceń procesu fermentacji oraz gwarancja powtarzalności produktu końcowego...