Wyniki dla frazy: żurek tradycyjny w lokalizacji mazowieckie - 5 firm.

  • ul. Bonifraterska 17, 00-203 Warszawa
    ...Moonsferta to restauracja, w której króluje kuchnia włoska, amerykańska oraz polska. Nasz nowoczesny lokal bardzo lubi raczyć gości nowatorską kompilacją smaków oraz aromatów. Dania, jakie im serwujemy są przygotowane przez Jarosława Uścińskiego - właściciela restauracji, a także prezesa Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni oraz menadżera Reprezentacji Polski Kucharzy Profesjonalnych...
  • ul. Bonifraterska 17, 00-203 Warszawa
    ...Serdecznie zapraszamy do restauracji Moonsfera - niezwykle klimatycznego lokalu, w którym znalazło się miejsce nie tylko na tradycyjne włoskie jedzenie czy amerykańskie desery, ale również na sztukę i cudowny wystrój! Nasze menu to gratka zarówno dla miłośników dań mięsnych, jak i wegetariańskich. W restauracji promujemy głównie autentyczne...
  • ul. Walcownicza 14, 04-921 Warszawa Wawer
    w odległości: 15 km
    ...Wyroby Domowe to najlepsze miejsce na zakup tradycyjnej i zdrowej żywności, z której słynie polska kuchnia. Jedzenie bez konserwantów i ulepszaczy, za to w stu procentach przygotowane z naturalnych składników, doskonale smakuje i jest świetną podstawą diety osób w każdym wieku. Przykładem są domowe obiady z soczystym mięsem. Sprzedajemy m.in...
  • ul. Zakładowa 5, 26-670 Pionki
    w odległości: 89 km
    ...potraw. W naszej ofercie znajdziecie pierogi w różnych smakach: ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami oraz wiele innych, które na pewno wzbudzą Państwa zachwyt. Serwujemy klasyczne zupy, takie jak barszcz czerwony z uszkami, żurek z jajkiem i białą kiełbasą, rosół z makaronem, idealne na chłodniejsze dni. U nas skosztujecie tradycyjnych mięsnych...
  • ul. Graniczna 46, 09-407 Płock
    w odległości: 93 km
    ...Jesteśmy piekarnią łączącą tradycję z nowoczesnością. Nasze żurki i kwas powstałe w wyniku wielofazowej fermentacji są bazą do produkcji chleba. Nowoczesność to maszyny i urządzenia usprawniające formowanie i wypiek ciasta. Łącząc te metody, możliwe jest wykluczenie zakłóceń procesu fermentacji oraz gwarancja powtarzalności produktu końcowego...