Opis działalności firmy Woch Kebab Producent Mięsa Kebab w Kraków
Prowadzimy zakład przetwórstwa mięsnego o nazwie Woch-Kebab. Nasza siedziba znajduje się na terenie Krakowa. Właścicielem jest Maciej Woch. Na rynku branżowym funkcjonujemy nieprzerwanie od 2010 roku.
Produkty i usługi
Jesteśmy nowoczesną firmą, która oferuje swoim klientom wysokojakościowe elementy z drobiu oraz mrożony kebab drobiowy i wołowy! W naszej firmie produkujemy żywność wysokiej jakości. Surowce pozyskiwane są wyłącznie od producentów zatwierdzonych i nadzorowanych przez inspektorów weterynarii. Dostawy realizujemy przez sześć dni w tygodniu.
Na naszą ofertę składają się na przykład:
- kurczak,
- kebab gotowy,
- kurczak świeży,
- kebab z przyprawami,
- kebab drobiowy filet,
- kebab mrożony wołowy,
- kebab mrożony drobiowy.
Nasi pracownicy posiadają wieloletnie doświadczenie z zakresu przetwórstwa mięsnego, dlatego starają się oferować najlepsze produkty z tego zakresu. Dzięki temu mamy pewność, że proponujemy świeże mięso, które z cała pewnością spełni oczekiwania. Dzięki sporemu doświadczeniu w zawodzie możemy dokonywać odpowiedniej selekcji otrzymywanych i sprzedawanych produktów.
Zapraszamy do odwiedzenia siedziby zakładu rozbioru drobiu Woch-Kebab w Krakowie.
Zasięg działania
Firma Woch Kebab Producent Mięsa Kebab z lokalizacji: Kraków świadczy usługi m.in. w wymienionych obszarach:
małopolskie, podkarpackie, śląskie, świętokrzyskie