Opis działalności firmy Bogusława Nędza-Sikoniowska Cukiernia Wyrób i Sprzedaż w Trzciana
Pracownia cukiernicza, która prowadzona jest przez Bogusławę Nędzę-Sikoniowską, powstała w 2000 roku, na terenie Trzciany, w województwie małopolskim. Specjalnością zakładu są wyroby cukiernicze.
Produkty i usługi
Głównym profilem działalności jest cukiernictwo. Pracownia od wielu lat specjalizuje się w produkcji przepysznych ciast, tortów i wyrobów cukierniczych na specjalne zamówienie. Asortyment obejmuje w szczególności ciasteczka, serniki, makowce i strucle z makiem. W ofercie znaleźć można również między innymi:
- babki drożdżowe,
- torty komunijne,
- babki piaskowe,
- keks,
- pączki weselne,
- lody gałkowe.
W sprzedaży są zarówno ciasta kruche, jak i biszkoptowe oraz ucierane. Klienci mogą zakupić kremówki, wuzetki, napoleonki, ptysie i tiramisu. Wśród tortów dostępnych w cukierni wyróżnić można torty owocowe, czekoladowe, kokosowe i orzechowe, które robione są na bazie kremu bądź śmietany. Szczególnym zainteresowaniem cieszą się torty tradycyjne z masy marcepanowej. Na specjalne życzenie klienta istnieje możliwość wykonania fototortu, z dowolnych zdjęć dostarczonych przez interesanta. Wszystkie produkty dostępne są w atrakcyjnych cenach.
Zachęcamy Państwa do zapoznania się z pełną ofertą, która znajduje się na stronie internetowej.
Zapraszamy.
Zasięg działania
Firma Bogusława Nędza-Sikoniowska Cukiernia Wyrób i Sprzedaż z lokalizacji: Trzciana świadczy usługi m.in. w wymienionych obszarach:
małopolskie