-
95-035 Aleksandria 14A...wigilijny. Realizując usługi gastronomiczne, menu ustalamy indywidualnie z Klientem. Przykładowe dania, jakie serwujemy to gorące zupy, kremy, aromatyczne mięso z przyprawami, przystawki, a także dodatki, takie jak ziemniaki, gnocchi, surówki, kapusty lub kluski. Doskonale znamy tradycyjne przepisy kuchni polskiej, ale chętnie serwujemy też dania włoskie...
-
ul. Piłsudskiego 31, 97-400 Bełchatów...wielbicieli kuchni włoskiej przygotowujemy penne carbonara oraz pizzę wypiekaną na miejscu. Regularnie aktualizujemy menu sezonowe, dostosowując je do dostępnych składników. Nasza restauracja posiada ogródek letni, w którym goście mogą zjeść posiłek w otoczeniu zieleni. Istnieje możliwość rezerwacji stolika na romantyczną kolację, lunch biznesowy, obiad...
-
97-216 Nowe Studzianki 34...Nasza oferta to nie tylko pyszne jedzenie, ale także wyjątkowy odpoczynek w trakcie podróży. W niedzielne popołudnie, podczas wyprawy czy w trakcie zawodowych wyjazdów, nasza restauracja jest miejscem, gdzie smak i komfort spotykają się w jednym. Mamy dla Ciebie ciepłe dania obiadowe. Nasza kuchnia serwuje smaczne i sycące posiłki, które dodadz...
-
96-200 Zielone 9a...które doskonale sprawdzą się w tradycyjnych potrawach kuchni polskiej. Dzięki nim możesz przygotować dania pełne smaku i aromatu, które zachwycą Twoich gości. Euro-Food Fhu to firma, która stawia na jakość i zadowolenie klientów. Nasze mięso jest starannie selekcjonowane i pakowane, aby zapewnić najwyższą świeżość i smak. Zapraszamy do współpracy...
-
96-200 Zielone 9a...tradycyjnych potrawach kuchni polskiej. Dzięki nim możesz przygotować dania pełne smaku i aromatu, które zachwycą Twoich gości. Euro-Food Fhu to firma, która stawia na jakość i zadowolenie klientów. Nasze mięso jest starannie selekcjonowane i pakowane, aby zapewnić najwyższą świeżość i smak. Zapraszamy do współpracy zarówno klientów indywidualnych...
-
99-122 Witaszewice 37...związane z tradycyjną i polską kuchnią. Jarzyny dodaje się do ulubionych zup, kremów, a także orzeźwiających i pro zdrowotnych koktajli. Polacy lubią spożywać je na surowo, a także w formie gotowanej albo zapiekanej. Warto sięgać po warzywa korzeniowe, szczególnie te pochodzące ze sprawdzonych źródeł. Świeża marchewka, pietruszka, kalafior...
Tradycyjna kuchnia polska w innych lokalizacjach