Prowadzenie gastronomii wymaga zwrócenia szczególnej uwagi na jakość półproduktów spożywczych do sporządzania potraw. Specjalnie dla punktów zajmujących się serwowaniem kebabów, firma Woch-Kebab przygotowuje najwyższej jakości mięso drobiowe, wieprzowe i wołowe, w różnych gramaturach, które zadowoli nawet najwybredniejszych smakoszy. Zaopatruj się u nich, a klienci będą do Ciebie wracać po najlepszy kebab w mieście!

Jak zrobić pysznego kebaba?

Kebab jest jedną z najpopularniejszych potraw kuchni bliskowschodniej. Oczywiście za jego smak odpowiedzialne są właściwie dobrane przyprawy, ale nawet najlepsze kompozycje ziół i przypraw korzennych, nie zmienią smaku podstawowego składnika, jakim jest mięso. Musi ono być świeże i najlepszej jakości, a takie właśnie dostaniesz w firmie Woch-Kebab Producent Mięsa Kebab z Krakowa. Potem już tylko musisz odpowiednio dobrać pozostałe dodatki i sukces murowany!

Jak mówi specjalista zatrudniony w przedsiębiorstwie:

Tradycyjnie kebab robiony jest z baraniny lub cielęciny, ale w Polsce równie popularny jest ten z wołowiny. Potrawa nic nie traci na jakości i smaku, zwłaszcza jeśli wybierze się mięso odpowiedniej jakości.

Co ciekawe nasi rodacy chętnie jedzą także kebaba z wieprzowiny albo z mięsa drobiowego. Firma Woch-Kebab przygotowuje płaty wieprzowe gyros, a także połączenie mięsa z uda kurczaka z filetem, w celu uzyskania optymalnej kompozycji smakowej.

Dlaczego firma Woch-Kebab jest godna zaufania?

Kebab to pyszna i pożywna potrawa. Do produkcji mięsa na tę potrawę firma Woch-Kebab wykorzystuje sprawdzone receptury i odpowiednie kompozycje przypraw. Wiedza ekspertów sprawia, że przygotowane kebaby spełniają wymagania entuzjastów tego rodzaju pożywienia, a mięso jest kruche i soczyste. Spełnia ono także oczywiście wysokie europejskie standardy jakościowe dla produktów spożywczych i normy zapewniające ochronę zdrowia.

Kebab z wołowiny z tego przedsiębiorstwa zadowoli wszystkich, którzy cenią sobie tradycyjny smak. Jest to też idealne wybór dla tych, którzy chcą zadbać o zdrową, zbilansowaną dietę, ponieważ ten rodzaj mięsa zawiera wiele witamin, minerałów i najlepszej jakości białko. Natomiast kebab drobiowy jest bardziej delikatny w smaku, jest to też mięso miękkie. Dzięki walorom smakowym zadowoli wielbicieli tradycji, a jednocześnie jest dość lekkostrawny i niskokaloryczny.