W dzisiejszych czasach na półkach sklepowych znajduje się bardzo dużo rodzajów przetworzonych produktów, które przesycone są konserwantami i ulepszaczami. Nowoczesne rozwiązania odbijają się na artykułach spożywczych wszystkich kategorii, w związku z czym odnalezienie czystej pod względem chemicznym żywności jest coraz trudniejsze, jednak wciąż możliwe. Firma Bacyniok II Joanna Kędzierska to przedsiębiorstwo, które zajmuje się wytwarzaniem naturalnych wyrobów mięsnych, wolnych od zbędnych związków chemicznych. Sprawdź, co znajduje się w ofercie firmy oraz dlaczego warto jej zaufać. Zapraszamy!

Wędliny, kiełbasy i podroby – co oferuje przedsiębiorstwo?

Firma Bacyniok II Joanna Kędzierska, z siedzibą w miejscowości Rybna znajdującej się na terenie województwa małopolskiego, specjalizuje się w wytwarzaniu różnego rodzaju wyrobów mięsnych według tradycyjnej receptury, która stawia na naturalność i czystość pod względem chemicznym. Przedsiębiorstwo produkuje wiele rodzajów wędlin m.in. baleron, boczek, szynkę, podgardle, polędwicę, schab, a także żeberka wędzone, wśród których największą popularnością i uznaniem cieszą się tradycyjne wyroby baczyńskie, które zachwycają aromatem oraz wyrazistością smaku. Przedstawiciel firmy Bacyniok II dodaje:

Celem działalności naszej firmy jest wytwarzanie wyrobów mięsnych zgodnie z tradycyjną recepturą, w której nie ma miejsca na sztuczne ulepszacze i konserwanty. Chcemy dostarczać naszym klientom wyroby najwyższej jakości, które cechują się w pełni naturalnym składem i smakiem.

Firma Bacyniok II Joanna Kędzierska posiada w swoim asortymencie także różnego rodzaju kiełbasy i podroby, wśród których znajduje się m.in. kiszka wiejska, pasztetowa, a także salceson biały oraz czerwony.

Co wyróżnia firmę Bacyniok na tle innych przedsiębiorstw?

Przedsiębiorstwo Bacyniok II Joanna Kędzierska to działalność z bardzo długą tradycją. Firma została stworzona w latach 90. ubiegłego wieku, a jej fundamentem jest domowa tradycja wędliniarska sięgająca czasów II wojny światowej. Wieloletnie wytwarzanie wyrobów mięsnych naturalnymi sposobami doprowadziło do powstania rodzinnej firmy, która podtrzymuje tradycyjne podejście i oferuje swoim klientom najwyższej jakości naturalne wyroby mięsne, które do dnia dzisiejszego zachwycają smakiem i aromatem. Firma oferuje szeroki wybór produktów, które bez wątpienia zaspokoją oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Przedsiębiorstwo gwarantuje najwyższą jakość oferowanych wyrobów, profesjonalną obsługę oraz atrakcyjne ceny.