Prowadzisz swój własny lokal, a w kuchni masz wiele urządzeń, które pozwalają na przygotowanie wykwintnych dań i chciałbyś zadbać o ich trwałość i regularny serwis, żeby funkcjonowały jak najdłużej? Gastrochem-Serwis Tadeusz Jamka oferuje zarówno naprawę, jak i zakup nowego sprzętu przeznaczonego do branży gastronomicznej. Możesz też skorzystać z wiedzy fachowców i wyszkolić się w zakresie obsługi niektórych sprzętów.

Dlaczego warto dbać o sprzęt w kuchni, jeśli prowadzisz restaurację?

Zapewne wiesz, ile kosztują urządzenia przeznaczone do gastronomii i jeśli już zdecydujesz się na dane wyposażenie kuchni w swoim lokalu, chciałbyś, żeby był on sprawny przez wiele lat i nie sprawiał żadnych kłopotów w postaci nieoczekiwanych awarii. Większość właścicieli chcąc zapewnić ciągły dostęp do urządzeń kucharzom, decyduje się na systematyczny przegląd i serwis każdego sprzętu.

Gastrochem-Serwis Tadeusz Jamka profesjonalnie zajmuje się naprawą zarówno gwarancyjnej, jak i pogwarancyjnej kuchennej aparatury. Oferuje on również okresowy przegląd, montaż i rozruch maszyn. Możesz oddać do konserwacji między innymi piece konwekcyjne, piekarniki elektryczne, maszynki do mięsa, zmywarki, frytkownice i wiele innych.

Naszą reklamą jest bez wątpienia solidność pracy i szybki czas realizacji zleceń, a także wysoka jakość wykonywanych przez nas usług. Do współpracy zapraszamy zarówno restauracje, hotele, bary obsługi, jak i domy wczasowe

– mówi specjalista.

Całe wyposażenie w jednym miejscu!

W Gastrochem-Serwis Tadeusz Jamka, który działa na rynku od 2001 roku, jesteś w stanie zarówno zadbać o swój sprzęt, który pozwala podawać swoim gościom wykwintne i zróżnicowane dania, ale także możesz wyposażyć się w wysokiej jakości środki czystości przeznaczone do używania w gastronomii takich firm jak Dr. Weigert i Novadan. Zazwyczaj firmy, które w swoim asortymencie mają tak bogatą ofertę, są doświadczone w danej branży i można liczyć na fachową pomoc i doradztwo.