Polskie wyroby wędliniarskie są najlepsze na świecie. Mają niepowtarzany smak, ponieważ są odpowiednio doprawiane i zawierają naturalne dodatki aromatyczne. To je odróżnia od zagranicznych produktów. Zakład produkcyjny Wędzarnia W Polu II Zakład Przetwórstwa Mięsnego oferuje najlepsze, bo swojskie wyroby, m.in. szynki, kiełbasy oraz wyroby podrobowe. Możemy kupić je w ilościach detalicznych, zamówić w związku z organizacją ważnej uroczystości czy w przypadku przedsiębiorstw, nawiązać stałą współpracę z firmą w celu dystrybucji tych wyrobów.

Wysoka jakość wyrobów – Wędzarnia W Polu II

Polskie masarnie chwalą się wysoką jakością swoich wyrobów wędliniarskich. Musimy się tylko z tym zgodzić, ponieważ smak produktów jest nieporównywalna do wytwarzanych w dużych zakładach. Przykładem jest Wędzarnia W Polu II – produkcja, hurt oferujący tzw. swojskie wyroby, np. szynki i kiełbasy, które są wysokiej jakości. Produkty są zawsze świeże i odpowiednio doprawione, a co ważne nie dodaje żadnych ulepszaczy i sztucznych konserwantów. Możemy je kupić w ilościach hurtowych i detalicznych. Firma dostarcza do sklepów wędliny, kiełbasy, wędzonki. Jeśli poszukujemy świeżych wyrobów, to z pewnością znajdziemy je w polskich sklepach. Markety oferują niekiedy towar w promocyjnych cenach, ale zapominamy, że jest naszpikowany wodą i często zbędnymi dodatkami.

Niskie ceny a jakość wyrobów wędliniarskich

Za niską ceną wyrobów wędliniarskich idzie słaba jakość, a niekiedy upływający termin ważności. Dobre produkty masarskie nigdy nie będą tanie, ponieważ Wędzarnia W Polu II dokłada wszelkich starań, żeby były smaczne, świeże i zdrowe.  Czy to możliwe? Tak, ponieważ w małych zakładach wytwarzane są zdecydowanie mniejsze ilości, niż w koncernach spożywczych. Regionalni producenci nie mają dużych mocy przerobowych, więc nie gromadzą zapasów. Produkty sprzedawane są praktycznie od ręki. Mamy pewność, że to jemy, jest zdrowe i świeże. Płacimy za pełnowartościowy towar. Kupujmy wyroby wędliniarskie, mięsne i drobiarskie tylko od uczciwych producentów.

Dlaczego kiełbasy, szynki i wędzonki z oferty firmy Wędzarnia W Polu II są tak smaczne?

Sekret wyrobów polecanej wędzarni tkwi nie tylko w świeżych produktach, z których są przygotowywane, ale także w samym procesie peklowania i przyprawiania mięs, przeprowadzanym zgodnie z wiejskimi tradycjami niezmiennymi od wielu pokoleń. Dzięki zachowaniu wiejskich tradycji w procesie peklowania i przyprawiania mięs, produkty Wędzarni W Polu II przypadną do gustu nawet najbardziej wybrednym miłośnikom wiejskiej kuchni. Na smak, zapach oraz wygląd wędzonek ma również wpływ rodzaj drewna wykorzystywany podczas wędzenia. Powyższa wędzarnia korzysta jedynie z wysokiego gatunku drewna drzew liściastych, dlatego jej wyroby zachwycają doskonałym smakiem i aromatem typowym dla prawdziwych wiejskich przysmaków.