Jakościowe mięso stanowi podstawę wielu posiłków spożywanych przez nas każdego dnia. Duża ilość jedzonych wyrobów pod różną postacią wprowadza konieczność zwrócenia szczególnej uwagi na wysoką wartość spożywanych produktów. Zakład Przetwórstwa Mięsnego Drąg s.c. dba nie tylko o wysoki gatunek mięsa, ale i wyszukany smak oferowanych produktów mięsnych. Sprawdź, na co zwrócić uwagę wybierając wyroby.

Wyszukany smak, wypracowany przez tradycję

Dobry smak mięsa jest nieodłącznie związany z wysoką jakością surowców, z których tworzone są wyroby. Walory smakowe to również wypracowane na przestrzeni lat tradycje, którymi kierują się przedstawiciele Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Drąg s.c. Znajdziesz tu produkty, których produkcja jest od początku do końca przemyślana. Przekazywane z pokolenia na pokolenie receptury niezmiennie skupiają się na najlepszych rozwiązaniach.

Przedsiębiorstwo prowadzi swój własny ubój, ale również pozyskuje mięso od sprawdzonych dostawców. W zakres oferty wchodzą następujące wyroby:

  • wędliny podrobowe,
  • wędliny swojskie,
  • mięso wieprzowe,
  • mięso wołowe,
  • wyroby pieczone,
  • kiełbasy i kabanosy,
  • szynki, polędwice i wędzonki.

Wiemy, jak tworzyć produkty, aby dostarczać naszym odbiorcom najlepsze wyroby, w których zasmakują zarówno dorośli, jak i dzieci. To przede wszystkim smaczne, zdrowe, aromatyczne mięso, wykonane z naturalnych składników

— podkreślają przedstawiciele firmy. 

Dbałość o detale — przemyślany proces produkcyjny

Specjaliści dbają o to, aby każdy wyrób w postaci wędzonki, szynki, czy polędwicy,   tworzony był w zgodzie z tradycją, z uwzględnieniem najwyższych standardów i określonych receptur. Dzięki tak wypracowanym strukturom każdy produkt jest wynikiem dbałości o najdrobniejsze detale. To z kolei daje niezmienny, pewny i lubiany przez odbiorców smak, z którego nie chcą rezygnować. Smaczne mięso bez dodatku konserwantów i ulepszaczy to gwarancja zdrowego posiłku. Świeże produkty od pewnych dostawców powinny stanowić podstawę naszej codziennej diety.