Lokale gastronomiczne, w których mamy możliwość zamówienia jedzenia z dowozem, są od wielu lat bardzo popularne. Prowadząc tego typu działalność musimy zadbać nie tylko o jakość oferowanych potraw, ale również bezpieczne dostarczenie ciepłego posiłku do klienta. Umożliwia nam to między innymi przedsiębiorstwo produkcyjne Saxon oferujące torby termoizolacyjne. W naszym artykule przedstawiamy najważniejsze informacje na temat tego rodzaju opakowań.

Jakie są rodzaje toreb termoizolacyjnych i czym się one charakteryzują?

W branży gastronomicznej wyróżniamy wiele różnych opakowań umożliwiających transport potraw. Bardzo istotne w przypadku dań oferowanych z dowozem są niewątpliwie torby termoizolacyjne, które zabezpieczają przewożone dania przed ostygnięciem.

Wśród toreb termoizolacyjnych oferowane są torby do pizzy, torby obiadowe, plecaki cateringowe oraz torby nieusztywniane. Torby do pizzy i obiadowe są dostępne również w wersji podgrzewanej z możliwością podłączenia do gniazda zapalniczki samochodowej.

Dlaczego warto zdecydować się na torby termoizolacyjne do lokalu gastronomicznego i gdzie je nabyć?

Jedną z najważniejszych zalet, jeśli chodzi o zakup toreb lub plecaków termoizolacyjnych do prowadzonego przez nas lokalu gastronomicznego, jest możliwość dostarczenia ciepłego posiłku do klienta.

Torby termoizolacyjne warto nabyć u renomowanego przedsiębiorstwa produkcyjnego Saxon w Gdyni.

Wszystkie produkty oferowane przez firmę Saxon cechuje wysoka jakość wykonania oraz wytrzymałość poprzez użycie do produkcji całkowicie wodoszczelnych tkanin PCV ( produkowanych w Unii Europejskiej), co umożliwia również łatwe utrzymanie produktów w czystości. Firma Saxon z Gdyni opracowała innowacyjne zamknięcie magnetyczne w swoich torbach termoizolacyjnych, które gwarantuje utrzymanie temperatury wewnątrz toreb. Producent oferuje również możliwość wykonania toreb termoizolacyjnych z logotypem klienta.